>
Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία μας Car Evolution λειτουργεί από το 1999 και ειδικεύεται στο service - tuning αυτοκινήτων (ΙΤΑΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΑΚΑ). Η εμπειρία μας στον χώρο και η εξειδίκευση μας στις μετατροπές - βελτιώσεις αυτοκινήτων, μας καθιστούν υπεύθυνους να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα βελτιωτικά προϊόντα της αγοράς. Στο συνεργείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βελτιωτικών προϊόντων.

Επισκεφθείτε μας στις καινούριες και άριστα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ν. Κόσμο (Θ. Βρεσθένης 79), για να απολάυσετε τις υπηρεσίες μας και να λάβετε μέρος στα event - show και αγώνες που διοργανώνουμε.

Υπεύθυνος Ευκαρπίδης Θεόδωρος
Car evolution

Η OΜΑΔΑ ΜΑΣ:

ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Η εταιρεία μας Car Evolution λειτουργεί από το 1999 και ειδικεύεται στο service - tuning αυτοκινήτων (ΙΤΑΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΑΚΑ). Η εμπειρία μας στον χώρο και η εξειδίκευση μας στις μετατροπές - βελτιώσεις αυτοκινήτων, μας καθιστούν υπεύθυνους να χρησιμοποιούμε τα καλύτερα βελτιωτικά προϊόντα της αγοράς. Στο συνεργείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία βελτιωτικών προϊόντων όπως:

© 2019 Car Evolution Service - tuning αυτοκινήτων. All Rights Reserved.